Hunkemöller

Vores modeshow

Det her indlæg har jeg glædet mig så meget til at skrive! Det handler nemlig om vores modeshow vi holdte på sidste ophold på elevuddannelse hos Hunkemöller. 

Det var sådan en kanon oplevelse og aften gik alt for hurtigt. 

Jeg tror noget af det der tog det til nye højder var at jeg selv gik model. 

Allerførste gang vi snakkede om det synes jeg det var en helt vild fed idé at gå model, men så fik jeg kolde fødder da min krop ændrede sig.

Men da vi stod dér, vi havde samlet scenen og pigerne var begyndt at små øve med musik osv. Fik jeg bare en super fed fornemmelse og så kom modet tilbage. Jeg ville ikke gå glip af den her oplevelse og jeg ville ærger mig så meget den efterfølgende tid hvis jeg ikke gjorde det. 

Jeg trådte helt seriøst ud af min comfort zone dér. Jeg har aldrig prøvet noget så grænseoverskridende før men alligevel gav det mig en helt sindssyg sejrsfornemmelse, en fornemmelse jeg godt kunne vænne mig til. 

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar